Reclame

Reclame is heel simpel het promoten van een product, dienst, bedrijf of idee door middel van een veelal gesponsorde boodschap. Reclame kan behoorlijk in de papieren lopen.

Het reclame doel is onderwerp van veel discussie. Eén school van deskundigen stelt dat het primair gaat om te zorgen voor bekendheid.

Het uiteindelijke doel van reclame is gedragsverandering van mensen door ze aan te zetten tot een actie die financiële of andere voordelen heeft voor de sponsor van de reclame.

Concreet kan dit zijn: consumenten overhalen tot het kopen van een bepaald product, de naamsbekendheid van een merk vergroten, zwevende kiezers in de aanloop naar verkiezingen overhalen om op een bepaalde partij te stemmen.

Reclame maakt meestal gebruik van advertenties, en veel beschikbaar gesteld delen van het medium, waarin hij zijn boodschap kan plaatsen (waarbij vrijwel altijd ook inhoudelijke voorwaarden van het betrokken medium gelden).

Reclame op uw auto of bedrijfsbus met pakkende teksten is ook een prime medium uw reclame boodschap kenbaar te maken.

Ook Kennisbouw werkt samen met reclame en belegeringsbedrijven.

Bedrijven met een totaal pakket aan belettering voor binnen en buiten.

Van een eenvoudige plakletter tot een complete lichtreclame, van autobelettering tot reclameborden,van spandoeken tot neon lichtreclame, en van bewegwijzering tot gevelbelettering.

Zelfs de auto van mevrouw Meijer kon de reclame niet ontlopen.

Zie hier het reclame bestand.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat