Opleveringsschoonmaak?
schilder-Amersfoort.nl

Continu worden er bouwprojecten opgeleverd, voordat de definitieve oplevering plaatsvindt. nadat de bouwschoonmaak is gebeurd moeten de objecten schoongemaakt worden voor bewoning. De Opleveringsschoonmaak is gespecialiseerd werk. En dient tot in de perfectie uitgevoerd te worden.

Bij een opleveringsschoonmaak is het van belang de werkruimtes schoon op te leveren. Tenslotte huurt u een gespecialiseerd opleveringsschoonmaak bedrijf in. Een goed schoongemaakte werkplek is een visitekaartje voor uw bedrijf of woning. Een goed schoongemaakte woning, kantoor, keuken of bedrijfsruimte moet representatief zijn naar de opleveringsschoonmaak. Daarnaast is de schoonmaak noodzakelijk voor een goede hygiëne en evt. beschadigingen kunnen alsnog inklaart worden gebracht voor herstel.

schilder-Amersfoort.nl verzorgt graag uw opleveringsschoonmaak en schoonmaak diensten. Schoonmaakdiensten kunnen uit het volgend opzetten bestaan. Verzorging dagelijkse schoonmaak, verzorging wekelijkse schoonmaak, en verzorging maandelijkse schoonmaak. Schoonmaak en opleveringsschoonmaak kunnen prima op locatie besproken worden.

Vloeronderhoud

Door jarenlange ervaring in het vloeronderhoud. Is Schilder Amersfoort in staat de meest uiteenlopende problemen op te lossen voor allerlei soorten vloeren: hout, linoleum marmer, vloerbedekking, vloerkleden, enz. Het is zelfs mogelijk dat we eens per jaar uw vloeren van een nieuwe toplaag voorzien. Deze methode wordt nu met succes toegepast bij scholen bedrijven en nu ook bij particulieren.

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe schoonmaak projecten in Apeldoorn, Gelderland.

Schoonmaakdiensten

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat