Vloer coaten

Schilder Amersfoort vloer coaten bedrijfsvloeren in Ral kleuren.

Bij Schilder Amersfoort (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk, Glasweefselbehang en stukadooren.
Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder Amersfoort Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten het Impregneren Hydrofoberen van gevels in Gelderland en door heel Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. Mob: 06-44493953

Schilder Amersfoort vloeren Coaten één twee of drie componenten.

Een coating bestaat uit de volgende onderdelen: Pigment, Oplosmiddel, Bindmiddel.

Aan het  vloer coaten worden steeds meer eisen gesteld. Met name het esthetische aspect staat in de belangstelling. De coating vloer moet uiteraard mooi blijven en een mooi karakter hebben. Schilder Amersfoort gaat aan deze ontwikkeling niet voorbij. De ontwerpen worden stuk voor stuk gemaakt door beeldend kunstenaars en uitgevoerd met kunstharsvloer producten.

Een Rocapox EP Vloer coating kunt u in de woningbouw prima toepassen. het is redelijk eenvoudig een coating vloer aanbrengen. Er zijn verschillende producten met een oplosmiddelhoudende epoxyhars voor de coating vloer. Het is toepasbaar op stalen en cementgebonden ondergronden zoals vloeren, balkons, galerijen en trappen.

Het product bezit een goede resistentie tegen verdunde zuren, logen, oliën, vetten, zouten en bepaalde oplosmiddelen ideaal voor bedrijfsvloeren. Voor het verkrijgen van een duurzaam resultaat bij het aanbrengen van een  vloer coaten dient veel aandacht besteed te worden aan de ondergrond en de applicatie. Vraag daarom in de voorkomende gevallen altijd vooraf vrijblijvend advies. Oude vloeren moet absoluut vrij zijn van stof, oliën, vetten, vocht, chemicaliën, oude losse laklagen etc. Vooraf u de vloer gaat Coaten.

Vrijblijvende offerte aanvragen