Glasweefselbehang

Schilder Amersfoort Glasweefselbehang. vanaf € 10,50 m2

Bij Schilder Amersfoort (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk, Glasweefselbehang en stukadooren.
Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder Amersfoort Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten het Impregneren Hydrofoberen van gevels in Gelderland en door heel Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. Mob: 06-44493953

Glasweefselbehang is helemaal van deze tijd. Het gebruik van dit behang is de laatste jaren zeer sterk toegenomen en dat heeft te maken met de twee prettige eigenschappen van glasweefselbehang. Ten eerste heeft het een zeer hoge decoratieve waarde; veel mensen kiezen voor de mooie structuren die tot uiting komen in het behang. Daarnaast is de kwaliteit van glasweefselbehang een belangrijke motivatie. Het is zeer sterk en is in staat kleine onregelmatigheden in de wand mooi af te werken. Valt u ook voor glasweefselbehang? Schilder Amersfoort biedt u graag de helpende hand.

Aanbieding: Glasweefsel behangen en latex spuiten.

Voor het glasweefsel behangen en airless airmix latex spuiten hebben wij voor u de ultieme aanbieding. Uw wanden in een pakket en latex gespoten wit of kleur.

Vanaf € 15,00 m2 incl. materiaal excl. btw.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang kan worden toegepast op vlakke en gladde ondergronden, zoals gepleisterde wanden en reeds met muurverf behandelde ondergronden. Ook is het toe te passen op spaanplaat, triplex, hardboard en hard schuimplaat. Glasweefselbehang is tot wel 3 mm scheuroverbruggend en dit maakt het de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen. Mochten er hier haarscheuren optreden dan blijven deze met glasweefselbehang onzichtbaar.

Ook bij renovatie en onderhoudswerkzaamheden is glasweefsel een slimme en duurzame keuze. Wanden die gevoelig zijn voor mechanische beschadigingen krijgen met glasweefselbehang een sterke toplaag.

Afwerking

Glasweefsel behang kan worden afgewerkt met latex muurverf. Hierdoor kunt u dit behang in iedere gewenste kleur laten afwerken. Ook hier helpt Schilder Amersfoort u graag mee. De investering in glasweefselbehang is voor toekomstig onderhoud zeer voordelig. Veelal kan worden volstaan met het aanbrengen van één nieuwe onbrandbare verflaag.

Heeft u vragen over glasweefsel behang, of wilt u graag vrijblijvend een aanvraag doen, dan kunt u contact met ons opnemen via het aanvraag formulier.

Glasweefsel behang is in diverse structuren te verkrijgen, zoals 

  • Glasweefsel behang fijn

  • Glasweefsel behang standaard

  • Glasweefsel behang grof

  • Glasweefsel behang visgraat

  • Glasweefsel behang diagonaal

  • Glasweefsel behang streep 

  • Glasweefsel behang visgraat geïmpregneerd

  • Glasweefsel behang standaard geïmpregneerd

  • Glasweefsel behang fijn geïmpregneerd

Mocht u twijfelen of glasweefselbehang voor u de juiste keuze is dan kunt u bij Schilder Amersfoort altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Andere opties zouden kunnen zijn:

Vinylbehang

Vinylbehang onderscheidt zich voornamelijk van gewoon behang door zijn goede reinigbaarheid en stootvastheid. Ook hier geldt de grote verscheidenheid aan dessins.

Papierbehang

Het standaard behang is verkrijgbaar in alle kleuren en motieven. Het is een ideale decoratieve afwerking voor elke woonkamer of slaapkamer. Voor een ieder is een passend behang te vinden in de vele stalenboeken.

Wij werken met diverse merken

Alphaskin                               van Sikkens
Meesterhand                         van Sikkens
ProGold Glasweefsel             van Sigma
CreaGlas Weefsel                 van Brillux

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Amersfoort team.

Vrijblijvende offerte aanvragen